Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending naar ons zijn voor je eigen rekening. Ook bij het retourneren van een deel van je bestelling zijn de verzendkosten voor eigen rekening. De aankoopsom van het door jouw geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@hobbyresort.nl of het retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten op dezelfde rekening waarmee de originele betaling is verricht. Voorwaarde is wel dat het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Vermeld het volgende bij annulering:

  • jouw ordernummer;
  • het artikel dat je wilt retourneren;
  • reden van retour (is niet verplicht, maar ter verbetering van onze klantenservice zouden wij dit op prijs stellen om te weten)
  • ​het bankrekeningnummer waarop het aankoopbedrag kan worden teruggestort.

We zullen dan vervolgens een bevestiging van je retourmelding sturen. Zorg dat de producten onbeschadigd en ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten.

Retouradres:
HobbyResort
t.a.v. Retouren
Roseweert 8
8105 BR Luttenberg