Kom ons assortiment ‘live’ bekijken tijdens de volgende evenementen:

 

Momenteel geldt uiteraard dat alles onder voorbehoud is i.v.m. De COVID-19 ontwikkelingen. Volg ons op Facebook om als eerste op de hoogte gebracht te worden over beursnieuws.

Logo-PaperPassion

Op 12, 13 en 14 november 2020 vond je ons NIET in de Koepelhal in Tilburg!

UITGESTELD I.V.M. COVID-19
Logo-ArtSpecially

Op 10 en 11 april 2021 vind je ons NIET in Hart van Holland te Nijkerk!

De ArtSpecially is een stempelevent, dus we nemen dan ook ons complete Inkie-assortiment mee.

Kijk voor meer informatie over deze beurs op de site van Art Specially Event.

UITGESTELD I.V.M. COVID-19
Kreadoe Online

Op 30, 31 oktober en 1 november 2020 vond je ons in onze digitale stand bij KreaDoe online!

Het was erg leuk en gezellig om jullie digitaal te ontmoeten. Maar we hopen uiteraard dat we in 2021 weer aan de fysieke editie mee kunnen doen!

Op 27, 28, 29, 30 en 31 oktober 2021 vind je ons als alles meezit in de Jaarbeurs!

We nemen alles voor scrapbooking, Project Life, opbergen en kaarten maken mee naar UTRECHT.

Ook vind je bij ons allerlei soorten stempelinkt, -sprays, mixed media producten, stempelpapier en aanverwante artikelen.
Kijk voor meer informatie op de site van KreaDoe

Bespaar tijd en teleurstelling!

We kunnen niet meer ons complete assortiment meenemen naar beurzen. Voorkom teleurstelling en laat ons voor de beurs weten wat je graag wil hebben.
Op verzoek kunnen we dus producten voor je meenemen en/of apart leggen. Plaats een bestelling in de webshop en geef ‘afhalen’ aan bij de checkout. Je kunt ons ook gewoon mailen met je verzoek. Ook over producten die (nog) niet in ons assortiment zitten kun je informatie aanvragen. Dan kijken wij zo spoedig mogelijk wat we voor je kunnen betekenen.

Tijdens onze beursdeelnames kan de voorraadinformatie in de webshop afwijken van de werkelijkheid. Het kan dus gebeuren dat je iets in je winkelwagen hebt gelegd wat we niet meer direct kunnen leveren. Wij vragen om je begrip. Mocht dit effect hebben op jouw bestelling dan nemen wij zo spoedig contact met je op.
Tijdens beurzen worden in principe geen bestellingen verzonden. We zorgen er wel voor dat producten direct worden gepakt als je een bestelling in de webshop plaatst. Vanaf dat moment kunnen de beursbezoekers deze (hoeveelheid) producten niet meer kopen.

Je kunt bij ons naast contant ook (contactloos) met je bankpas betalen!