Verzend- en betaalinformatie BELGIE

Binnenkort gaan wij GRATIS verzenden naar België vanaf € 75,- in onze webshop implementeren zodat de verzendkosten automatisch komen te vervallen indien u als Belgische klant boven deze grens uitkomt.

Tot die tijd worden van orders met een totale orderwaarde (excl. verzendkosten) die boven de € 75,- uitkomt de berekende verzendkosten teruggestort indien u betaald heeft met Paypal of MRCash. U kunt ook kiezen voor vooruitbetaling, dan krijgt u van ons z.s.m. een aangepaste factuur welke u over kunt maken. (Deze laatste optie gaat natuurlijk niet zo snel als de andere betaalmethodes, dus even over nadenken als u heel snel met nieuwe spulletjes aan de slag wil ;)))

Onder de € 75,-  blijven onderstaand genoemde kosten van kracht;


VERZENDKOSTEN


Belgie:


Standaard Brief:

tot 20 gram   € 1,40
tot 50 gram   € 2,80
tot 100 gram € 4,20
tot 250 gram € 8,40
tot 2 kg € 13,00 (Als pakket met track & trace)


Standaard Pakket:

PostNL
Tot 2 kg    € 13,00

2-5 kg        € 19,50

inclusief Track & Trace code 


Bezorgd op een afleveradres naar uw keuze (kan ook op uw werk zijn, geen postbusnummers opgeven!)

Voor een lager tarief ( € 9,00) kunnen pakketten tot 2 KG ook verzonden worden zonder track en trace. Neem contact met ons op als u die optie wilt.


Kiala/UPS
Tot 15 kg  € 7,50
zelf afhalen bij uw gewenste Kialapunt/UPS Accesspoint
u kunt uw bestelling volgen en krijgt bericht wanneer deze is gearriveerd bij uw Kialapunt. 

Let op: als u via winkel zoekmachines als Google Shopping en Shopwiki zoekt kunnen de verzendkosten en de prijzen van artikelen afwijken van de daadwerkelijke kosten die wij rekenen. Dit is iets waar wij helaas geen invloed op hebben. Het spreekt voor zich dat de tarieven hierboven op onze eigen website de correcte zijn. Aan de tarieven van externe sites kunnen geen rechten ontleend worden.

Tot op heden verzenden wij internationale orders nooit verzendkostenvrij. Ons systeem laat het op dit moment nog niet toe om dit in te regelen. 

(Tarieven per 1 april 2016) 


Neem nooit beschadigde pakketten aan!:
In geval van twijfel kunt u wellicht uw pakket in het bijzijn van de postbode openen.
Neem geen beschadigde of geopende pakketten aan, als u dit wel doet bevestigt u stilzwijgend dat het pakket onbeschadigd bij u is aangekomen.
Er is dan geen mogelijkheid voor u en ons om een schadevergoeding in te dienen.
Noteer in zulke gevallen altijd de naam van de postbode.

BRIEVENBUSZENDING:

Brievenbuszendingen leveren wij meestal in bubbelenveloppen. Ondanks dat is er altijd een kans op schade. Het verzenden van brievenbuspost is altijd op uw eigen risico. Dit betekent dat wij geen verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het beschadigd raken van verzonden artikelen of zelfs het verloren gaan van de verzending. Indien u dit risico niet wilt lopen, kunt u bij de check out van uw bestelling de optie 'aangetekend' aanvinken om uw bestelling (tegen meerprijs) verzekerd te laten versturen.

AFHALEN:

Het is mogelijk om uw bestelling op te komen halen bij onze stand tijdens een beurs. Bekijk onze beursagenda of e-mail ons voor meer informatie.

Indien het u uitkomt, is het op afspraak ook mogelijk om uw bestelling af te halen in Luttenberg.

KIALA:

U kunt ook de optie 'Kiala' aanvinken. Via Kiala kunnen we uw pakketje al voor € 7,50 verzenden! Het tarief is dus een voordeel. Ander voordeel van deze optie is dat u uw pakketje waar u wilt, wanneer u wilt kunt ophalen, dus niet thuis hoeft te blijven voor een eventuele bezorging. Nadeel is dat het doorgaans wel een aantal dagen langer onderweg is.  Alleen op woensdag en zaterdag verzenden wij Kiala zendingen.  
Als u voor verzending per Kiala kiest kunt u in het opmerkingsveld aangeven bij welk Kialapunt u uw order wilt afhalen. Kijk voor informatie op www.Kiala.nl of zoek direct uw dichtstbijzijnde Kialapunt via https://www.kiala.nl/zoek-kialapunt


BETALING


Onze betaalmogelijkheden:
• iDeal (indien u in bezit bent van een Nederlandse rekening)
• vooruitbetaling per bank
• PayPal
• contant/PIN (uitsluitend tijdens beurzen)

Uw bestelling kunt u snel, gemakkelijk en veilig betalen via het online betaalsysteem iDEAL.

Indien u kiest voor vooruitbetaling verzoeken wij u het bedrag over te maken naar rekeningnummer NL98 KNAB 0255 6266 06 t.n.v. BLIXYBIZ te Luttenberg (NL). 
Houdt u er rekening mee dat het dan langer duurt voordat uw betaling ontvangen wordt. Orders worden pas verzameld als uw betaling ontvangen is. Onze BIC is KNABNL2H

Wij bieden ook de mogelijkheid om met PayPal te betalen. Bestellingen met PayPal verzenden wij normaliter uitsluitend bij pakketpostbestellingen met Track & Trace. 
Met PayPal betaalde brievenbusbestellingen worden voor risico van de klant verzonden als brief.VERZENDING


Standaard worden bestellingen verzonden met Post NL.

Bestellingen geplaatst op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag voor 16:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Bestel en betaal op vrijdag voor 12:00 uur om je bestelling nog voor het weekend verzonden te krijgen. In het weekend en op feestdagen worden er geen bestellingen verzonden.

Verzending met PostNL:

U plaatst en betaald een order op:
Tijdstip:
Wij verzenden*:
Leverdatum:*
Maandag
Voor 16:00 uur
Dezelfde dag
Donderdag
Dinsdag
Voor 16:00 uur
Dezelfde dag
Vrijdag
Woensdag
Voor 16:00 uur
Dezelfde dag
Zaterdag
Donderdag
Voor 16:00 uur
Dezelfde dag
Maandag
Vrijdag
NA 14:00 uur
Maandag
Donderdag
Zaterdag of zondag
nvt
Maandag
Donderdag

*aan dit schema kunnen geen rechten worden ontleend. Vrijdag voor 14:00 besteld wordt op maandag geleverd. Uitsluitend van toepassing op PostNL zendingen. Kiala orders verzenden we alleen op dinsdag en donderdag: reken op een week levertijd.

Verzenden is voor risico van de klant. U krijgt automatisch bericht per e-mail als uw bestelling is verzonden. U kunt de status van uw bestelling ook bekijken in uw account als u zich bij ons heeft geregistreerd.