• Vorige

    VersaMark Mini Watermark Stamp Pad
  • Volgende

    VersaMark Watermark Ink Refill
  • VersaMark Watermark Pen

Makkelijk voor beginnende hobbyisten om te gebruiken, maar veelzijdig voor ervaren kunstenaars om ongeëvenaarde meesterwerken te creëren.
Met VersaMark kunt u een aantal geweldige technieken uitvoeren!
- Watermerkeffecten
- Embossing (met poeder)
- Resist techniek

En VersaMark is zo kleverig dat het zal fungeren als een "lijm" voor krijtjes, pigmentpoeders en zelfs voor een tijdelijke verbinding tussen een rubber stempelsheet en een acrylblok (als vervanging voor EZ Mount).


Deze Versamarker heeft dezelfde inkt als de mini en het fullsize stempelkussen, maar dan in een pen-uitvoering. Met een fijne punt en een brush tip. Bijvoorbeeld om kleine details aan te brengen, mooie swirls mee te tekenen of om een tekst mee te schrijven.

Eigenschappen
Merk VersaCraft
Kleur Clear - kleurloos

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

VersaMark Watermark Pen

  • €2,50


Gerelateerde producten

VersaMark Watermark Stamp Pad

VersaMark Watermark Stamp Pad

Makkelijk voor beginnende hobbyisten om te gebruiken, maar veelzijdig voor ervaren kunstenaars om ongeëvenaarde meesterwerken te creëren. Met VersaMark kunt u een aantal geweldige technieken uitvoeren! - Watermerkeffecten - Embossing (met poeder) - ..

€6,95

ZIG Emboss Scroll & Brush

ZIG Emboss Scroll & Brush

Met een embossingpen kunt u een aantal geweldige technieken uitvoeren! - Watermerkeffecten - Embossing (met poeder) - Resist techniekDeze ZIG Emboss Writer heeft een scroll en brush tip..

€2,15

Wow! Embossing Pad - Clear Ultra Slow Drying

Wow! Embossing Pad - Clear Ultra Slow Drying

Makkelijk voor beginnende hobbyisten om te gebruiken, maar veelzijdig voor ervaren kunstenaars om ongeëvenaarde meesterwerken te creëren.Droogt langzaam. - Watermerkeffecten - Embossing (met poeder) - Resist techniek De ideale embossing inkt in comb..

€6,95

Tags: Versamarker