Album

Vakantie Album Italie

Hallo! Daar ben ik weer, terug van een heerlijke vakantie in Italië en inmiddels alweer aan het werk. De kids hebben hier in het zuiden nog een week te gaan, maar het lijkt wel herfstvakantie.

Mooi weer om lekker te scrappen, dat dan weer wel! En ik verheug me altijd op de vakantie, maar ook op de periode daarna. Want dan kan ik eindelijk aan de slag met al mijn zomer lijnen die ik bij elkaar heb verzameld. Ik moet een ding bekennen: ik ben een zomer lijnen hoarder… het liefst koop ik ze allemaal. Dit jaar heb ik qua papier mij ingehouden, de lijn van cocoa vanilla ‘Endless Summer’ is mijn hoofd papier. Ik heb verder alleen nog enkele losse vellen gekocht van MME Palm Beach en de flamingo’s van doodle bug. Dit aangevuld met embellishments en stickers van heel veel andere lijnen en restanten van mijn collectie van vorig jaar mix ik weer allemaal samen tot een geheel.

Hierbij alvast een klein inkijkje in het album, de kleuren passen helemaal bij het Italië gevoel.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *