• Vorige

  Papermania Multi-Purpose Heat Tool
 • Volgende

  Embossing Heat Tool
De Stamp Easy van Vaessen Creative is een innovatief gereedschap voor precisie-stempelen, geschikt voor rubber en clear stempels. 
Het heeft een liniaal aan de boven- en zijkant, voorzien van zowel inches als centimeters. Er is een zijde om het papier tegenaan te plaatsen, dus geen rand rondom wat meer vrijheid geeft voor het formaat van het te bestempelen papier.

Eenvoudig te gebruiken voor:

 •  Basis stempelen
 •  Herhalend stempelen
 •  Nauwkeurig stempelen
 •  Meerdere kleuren stempelen
 •  Te gebruiken met meerdere formaten papier
Inhoud:
1 stevige magnetische basisplaat
1 clear metalen scharnierende stempelplaat
2 extra sterke magneten om papier op zijn plaats te houden tijdens het stempelen

In tegenstelling tot het Stamping Platform van Tim Holtz hoef je bij deze tool de plaat niet te draaien voor de juiste dikte. De tool past zich automatisch aan; er is een hoogtevariatie mogelijk van 2,3mm tot 8,5 mm.

Formaat:
ca. 22 x 16 cm/8.65" x 6,5"
Dit zegt dat je stempels van dit formaat kunt gebruiken. Het te bestempelen papier kan wel groter zijn. Er is uitsluitend bovenaan een rand om het papier tegenaan te leggen, je kunt dus doorlopend stempelen en bent niet beperkt tot de hoek van een groter vel papier.
Eigenschappen
Merk Vaessen Creative

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Vaessen Creative Stamp Easy Tool

 • €22,95
 • €19,99


Gerelateerde producten

Tim Holtz Stamping Platform

Tim Holtz Stamping Platform

Tim Holtz maakte in samenwerking met Tonic Studios dit innovatieve gereedschap voor precisie-stempelen, geschikt voor rubber en clear stempels. 8.5'' x 8.5"  liniaal aan de boven- en zijkant, voorzien van zowel inches als centimeters. Eenvoudig ..

€29,99 €34,99

Tim Holtz Travel Stamp Platform

Tim Holtz Travel Stamp Platform

De blits maken op een crop? Stempel je als je op vakantie bent? Dan is deze travel-size stempel tool iets voor jou!Deze stempelhulp is de kleinere variant van het Tim Holtz Stamping Platform dat hij ontwikkelde in samenwerking met Tonic Studios. Dit ..

€24,99 €26,99

Vaessen Creative Stamp Easy Replacement Magnets

Vaessen Creative Stamp Easy Replacement Magnets

Reserve (of extra) magneten voor Vaessen Creative Stamp Easy stempelhulp. Te gebruiken om je papier stevig vast te zetten, zodat je altijd op dezelfde plek stempelt.Kan uiteraard ook gebruikt worden op een willekeurige magnetische ondergrond. Doordat..

€3,99

Tags: Stempelhulp