Reserve (of extra) magneten voor Vaessen Creative Stamp Easy stempelhulp. Te gebruiken om je papier stevig vast te zetten, zodat je altijd op dezelfde plek stempelt.

Kan uiteraard ook gebruikt worden op een willekeurige magnetische ondergrond. Doordat deze magneetjes een in een houdertje liggen en een 'lipje' hebben verplaats je ze makkelijk.


Inhoud:

2 extra sterke magnetenGeef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Vaessen Creative Stamp Easy Tool Replacement Magnets

  • €3,99


Gerelateerde producten

Tim Holtz Stamping Platform

Tim Holtz Stamping Platform

Tim Holtz maakte in samenwerking met Tonic Studios dit innovatieve gereedschap voor precisie-stempelen, geschikt voor rubber en clear stempels. 8.5'' x 8.5"  liniaal aan de boven- en zijkant, voorzien van zowel inches als centimeters. Eenvoudig ..

€29,99 €34,99

Vaessen Creative Stamp Easy Tool

Vaessen Creative Stamp Easy Tool

De Stamp Easy van Vaessen Creative is een innovatief gereedschap voor precisie-stempelen, geschikt voor rubber en clear stempels. Het heeft een liniaal aan de boven- en zijkant, voorzien van zowel inches als centimeters. Er is een zijde om het p..

€19,99 €22,95

Tim Holtz Travel Stamp Platform

Tim Holtz Travel Stamp Platform

De blits maken op een crop? Stempel je als je op vakantie bent? Dan is deze travel-size stempel tool iets voor jou!Deze stempelhulp is de kleinere variant van het Tim Holtz Stamping Platform dat hij ontwikkelde in samenwerking met Tonic Studios. Dit ..

€24,99 €26,99

Tags: Magneten, stempelhulp, vastleggen, reserve