Lay-Out

Stay Wild, Dream Big – Cocoa Vanilla Studio Wild at Heart

Ik heb voor deze layout als basis een vel wit cardstock gebruikt. Vervolgens van verschillende designpapier vellen stukjes gescheurd, maar wel groot genoeg dat je bij het “stapelen” ervan alle verschillende designs kunt zien. Dus verschillende breedtes en lengtes. Best een beetje eng om te doen met die prachtige vellen, maar voor een beetje “shabby” en nonchalante look vond ik dat wel mooier.

De verschillende stukken papier dus gestapeld en ertussen hier en daar wat los naaigaren en verband (wat uitelkaar getrokken), doilies en twine. Je kunt dit allemaal opelkaar lijmen of gewoon met een nietmachine nieten. Als laatste de foto erop en de boel “aankleden” met lekker veel bloemen. Ja dit kan ook prima op een jongens-layout hoor  😉 Tot slot  nog even lekker spetteren met verschillende kleuren (bijpassende) inkt. Vergeet vooral niet om je foto hiervoor even te bedekken!

Groetjes en bedankt voor het kijken! Tot de volgende post!

Brenda

PS: Onderaan deze pagina zie je de gebruikte materialen met directe links naar de webshop. Er komt volgende week (rond 26 september) weer een levering van Cocoa Vanilla studio binnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *