Pocket Page

Pocket Page Spread met Cocoa Vanille

Ik wil jullie foto’s laten zien van mijn pocket page spread voor week 22 van mijn jaar album.
Dit is alweer mijn vierde jaaralbum en ik vind deze manier van scrapbooking echt bij mij passen. Ik kan er veel in kwijt, foto’s van speciale momenten, maar ook foto’s van alle dag. Ik loop soms echt rond als een paparazzi om alles vast te leggen, soms tot ergernis van de kids! Maar inmiddels zijn ze wel gewend aan die gekke mam en ze vinden het maar wat leuk om de albums door te bladeren.

Omdat ik vorig jaar op het laatst van het jaar wat problemen had om in de flow te blijven, heb ik me dit jaar voorbereid in mijn album. Ik zag een filmpje met de Project 52 Fresh Edition van Becky Higgins, waarin ze een heel album al opvulde met kaartjes uit die lijn. Omdat ik altijd al werkte met het vooruit vullen met kaartjes, heb ik deze lijn als rode draad gebruikt en vul ik dit desgewenst aan met andere kaartjes en embellishments van andere merken of lijnen. Je zult verbaasd zijn hoe de Project 52 Fresh Edition past bij bijna al het andere papier!

Toen ik de lijn Wild at Heart zag, was ik meteen verkocht, wat een mooie en aparte kleuren. In eerste instantie dacht ik: ‘nee, doe toch maar niet, het past totaal niet bij de Fresh Edition. Maar niets is minder waar, zoals je ziet kan het prima samen.

Naast de mooie enamel dots en chipboard stickers heb ik het nog aangevuld met wood veneer vlinders en tekst ‘week’.

 

 

Ik heb me voorgenomen meer met de fuse te gaan doen, deze lag al een jaar ongebruikt in de la. Op deze spread heb ik een pocket gevuld met roze glitter (eigen voorraad) en daarna dicht gefused. Hopelijk blijft hij goed dicht zitten, anders heb ik een glitter probleem…

 

Nog wat details:

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *