Lay-Out

Love You – Cocoa Vanilla Studio – Wild at Heart

Vandaag heb ik nog een layout voor jullie met die waanzinnig mooie lijn van Cocoa Vanilla Studio- Wild at Heart.

Deze keer heb ik als basis een designvel gebruikt en wel de “Grow Wild” . Daar heb ik eerst een dun laagje gesso op aangebracht (met een oud bankpasje ) Vervolgens heb ik weer wat stukken papier gescheurd en die gestapeld, met hier en daar een doilie ertussen en wat los naaigaren. Daarna vastgelijmd en afgewerkt met bloemen en een mooie grote vlinder, die ik uit een ander vel designpapier heb geknipt. Tot slot nog de titel van chipboard uit deze lijn erbij en wat mooie bling,Prima Wire Thread met knijpertjes om de foto, stickertjes en een button. Om het helemaal af te maken heb ik nog flink gespetterd met gesso (beetje verdund met water) en Inka Gold-old silver (ook aangelengd met water om te spetteren)

Leuk dat je kwam kijken hier en tot de volgende post!

Groetjes,

Brenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *