Lay-Out

Layout met Endless Summer

Ik ben begonnen met het maken van spetters en vlekken op wit cardstock, dit deed ik met verf. Daarna wat kleine spetters gemaakt met sprayinkt en tot slot wat vlekken met Gelatos. Die vlekken heb ik met water verdund. Reepjes papier (Endless Summer) en washi (eigen voorraad) gezocht en deze achter de foto en links in de hoek geplakt. Daarna afgemaakt met ephemera, enamel shapes en woodies. Ik maakte zelf nog een embellishment door op kalkpapier(vellum) een stempel af te drukken met Versamark en Wow! embossing poeder.

 

 

 

Groetjes Linda

 

PS: bij de gerelateerde artikelen hieronder vind je een deel van de producten die ik in deze layout gebruikte. De Endless Summer Die Cut Ephemera is weer op voorraad! YAY!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *