• Vorige

    Tim Holtz - Tonic Titanium Coated Craft Scissors 7"
  • Volgende

    Tim Holtz - Tonic Titanium Shears Craft Scissors 9.5"

FlexiCover is hét antwoord voor al uw werkoppervlakken. De FlexiCover sheets beschermen het werkoppervlak tegen alle soorten verf, inkt en lijm. Door de verschillende afmetingen is er voor elke craft-specialiteit wel een passend product. Alle sheets van Hardicraft zijn hittebestendig tot tenminste 260 graden Celsius en bieden dus ook bescherming bij het gebruik van diverse hitte producerende gereedschappen. Door de siliconen onderkant, die de FlexiCover sheets onderscheidt van andere Hardicraft producten, blijft het product goed liggen op elke ondergrond en is de sheet vormvast zelfs na keer op keer opgerold te zijn. Het gladde oppervlak is eenvoudig te reinigen. De FlexiCover sheet is een duurzaam product dat keer op keer opnieuw gebruikt kan worden! 

Eigenschappen
Formaat 30 x 42 cm (M)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

HardiCraft Flexi-Cover M Craft Sheet Brown Silicone 30x42 cm (HC-20B03)

  • €14,96

  • Excl. BTW: €12,36

Gerelateerde producten

Papermania Multi-Purpose Heat Tool

Papermania Multi-Purpose Heat Tool

Papermania Multi-Purpose Heat tool o.a. voor het versmelten van embossingpoeders.  230Volt-5-Hz 300WMet 1 snelheidsniveau...

€16,99 Excl. BTW: €14,04

Uitverkocht

Ranger Heat It Craft Tool

Ranger Heat It Craft Tool

Deze heat tool gebruik je voor het smelten van embossing poeders, verwarmen/laten krimpen van plastic en het snel drogen van inkt, lijm en verf.Deze tool is...stilCE goedgekeurdlichtgewicht en makkelijk vast te houdenhandige bediening met 1 hand6 maa..

€29,00 Excl. BTW: €23,96