Lay-Out

Hello Life – Wild at Heart

Wild at Heart, niet mijn eerste keus, tot ik het papier in handen kreeg. Ik wist ook direct dat ik deze foto van Annemarie en mij wilde scrappen. Ik ben begonnen met een basisvel cardstock, daar eerst met wat stempels en VersaMagic(o.a. seabreeze) en Archival Inkt gestempeld. Vervolgens de foto gemat en verder opgebouwd met allerlei vellen van Wild at Heart. Normaal vind ik het zo zonde om in mooi papier te snijden, bij deze lo heb ik dat gewoon gedaan en dat geeft zo’n lekker gevoel.

Na verschillende lagen was hij klaar, alleen miste er nog iets. Diepte. Dat had ik kunnen creëren door de randjes van het papier te inkten, helaas zat alles al vast.

Gelukkig kon ik er nog wat draad en wire onder kwijt dat gaf net even de diepte die ik zocht.

Ik had geen bijpassende ephemera dus toen zelf maar uit mijn stash wat bij elkaar gezocht. De kruisjes (ik ben er fan van) zijn geponst uit een stukje cardstock waarop ik eerst met VersaMagic gesmeerd heb. Als je ze dan ook nog voorziet van een laagje clear embospoeder dan is het net of je je eigen enamelfiguurtjes maakt. Op deze LO heb ik ze zo gelaten, de matte uitstraling van de inkt vind ik namelijk heel mooi zo.

Dat was het weer!

Groetjes Linda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *